Magnolia

Rusthuis / Serviceflats / Tijdelijk verblijf
Meer informatie

Magnolia

Onze diensten

Informatie Coronavirus

Zoals alle rusthuizen in België heeft Magnolia strikte instructies gekregen ter bescherming van haar bewoners. De grootste impact is wellicht een absolute beperking op het bezoek. Hieronder de praktische richtlijnen voor Magnolia: 
Bewoners ontvangen geen bezoek tijdens deze periode. Indien er iets wijzigt in de gezondheidstoestand van een bewoner brengen wij onmiddellijk de familie/contactpersoon op de hoogte. De badge voor toegang tot Magnolia is geblokkeerd, u kan wel nog de parking oprijden indien u een abonnement heeft. 
De was mag gewisseld worden via de receptie van Magnolia tussen 14u en 16u30 op volgende dagen: maandag dienst Forsythia, dinsdag diensten Acacia en Begonia, woensdag Dahlia, donderdag: Camelia, vrijdag Mimosa. Er bestaat ook de mogelijkheid om (tijdelijk) de was te laten doen tegen betaling door één van onze externe partners, hiervoor kan je contact opnemen via e-mail op info@magnolia-jette.be. 
Etenswaren kunnen op dezelfde dagen als de was tussen 14u en 16u30 gebracht worden voor de bewoners. Wij aanvaarden enkel droge voeding (zoals koekjes, chips, chocolade, snoep, …) en drank uit de winkel met duidelijke vermelding van naam bewoner, kamer en dienst. De etenswaren zijn door een derde (bv winkel) verpakt en gelabeld. De bewoner moet zelf over de nodig plaats beschikken om dit te stockeren op de kamer (kast, frigo). Om redenen van voedselveiligheid en hygiëne aanvaarden wij geen vers fruit of eigen bereide maaltijden. Andere items voor de bewoners mogen via dezelfde weg en formaat geleverd worden aan de receptie. 
Voor een maximale bescherming van onze bewoners blijft onze cafetaria dicht. Bewoners blijven op hun dienst. Wij voorzien de nodig activiteiten op de diensten van de bewoners. 
Indien u telefonisch contact wenst op te nemen met één van onze bewoners dan doet u dat bij voorkeur op het rechtstreekse nummer van de bewoner. Indien dit niet mogelijk is, kan u op het rechtstreekse nummer van de dienst terecht tussen 14u en 16u.
 Hierbij de rechtstreekse nummers:
Acacia 02/421.00.20 of 0486/76.06.93; 
Begonia 02/421.00.52 of 0486/76.25.06
Camelia 02/421.01.18 of 0486/72.54.26
Dahlia 02/421.00.51 of 0486/76.18.34
Mimosa 02/421.00.57 of 0486/72.44.33
Forsythia 02/421.00.53 of 0486/72.19.47
 Mogen we vragen dit te respecteren zodat onze medewerkers zich kunnen concentreren op het welzijn van de bewoners en niet continu in de weer hoeven te zijn met telefoons en gesprekken voeren. 
Indien wij uw e-mail adres hebben zullen wij u ook per mail op de hoogte houden, u kan uw e-mail adres doorgeven op info@magnolia-jette.be. 
Indien u nog verdere vragen heeft kan u contact opnemen bij voorkeur via e-mail info@magnolia-jette.be of via onze facebook pagina. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden. Voor dringende zaken kan u telefonisch contact opnemen met de receptie van Magnolia op nummer 02/421.00.20. Onze prioriteit ligt bij het welzijn van onze bewoners. Mogen wij dan ook vragen onze diensten zo weinig mogelijk telefonisch te contacteren. 

FAQ Coronavirus

 
 

Wie zijn wij?


Magnolia is een vzw, opgericht in 1982. Ons doel is huisvesting en zorg van hoge kwaliteit aanbieden tegen concurrentiële prijzen.   Onze professionele en tweetalige teams kunnen bogen op meer dan 35 jaar ervaring in huisvesting en zorgverlening.

Magnolia is lid van GIBBIS, de federatie van de Gezondheidsinstellingen Brussel : https://gibbis.be/nl/

 

Tot uw dienst


Magnolia stelt alles in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Of u hulpbehoevend bent of niet, single of een koppel, of u voor een tijdelijk verblijf naar ons komt of voor onbepaalde duur: Magnolia heeft voor alle senioren een oplossing.

Een woonzorgcentrum

Een residentie

Een revalidatiecentrum (Sint-Jan)

 Tijdelijk verblijf

Een beschermde afdeling  (CANTOU)

...

Gezelligheid en het contact met mensen zijn voor ons een prioriteit. Kom gerust een bezoek brengen aan Magnolia. Christine, Nathalie en Khouloud zullen u daarbij begeleiden en al uw vragen beantwoorden. 

 

 

 

  • 314 Rue Léopold I - 1090 Jette